Blogipostitus nr.4

Tere jälle mu kallid.

Viimasest postitusest on kõvasti aega mööda läinud ja vett vahemerre voolanud 🙂

Seda postitust kirjutan olles ise terrassil, välivoodil kõhuli võttes veel viimast sellest soojast päikesest, kuna järgmise esmaspäeva õhtul lendame juba kodumaale kus meid ootab 5 kraadi sooja ja lörts :))))

Nagu mainisin on hetkel pooleli üks viimaseid siestasid. Kaks tööpäeva ootab mind veel ees. Te vist mäletate, et ma ei olnud üksjagu aega tagasi oma tööseltskonnaga sugugi rahul. Teate miski on siin paremuse poole liikunud. Inimesed näitavad rohkem hoolivust välja ja on hoopis toredamad kui nad seda alguses olid. Millegipärast saan ma ikkagi teise restorani personaliga hoopis vahvamalt läbi ja oii kuidas nendega on meie restorani töötajaid taga klatšitud. Sellest ei tunne ma vähimatki piinlikust, sest kes käseb minul nendega kena olla ja nemad võivad mind verbaalselt tümitada.

Seeeest olen ma neile tohutult tänulik, et nad mulle paksemat nahka kasvatasid ja õpetasid tohutult palju nii inimsuhete, kui ka muu põneva kohta. Pildil näete kõiki minu töökaaslasi kellega sai õlg õla kõrval kuu aega tublit tööd tehtud.
20181022_212330Kusjuures nägin ka nendepoolset tagasisidet minu töö kohta mis oli vägagi positiivne. Ei saa muidugi 100% kindel olla, et nad kõigist punktidest aru said antud lehel kuna see oli algusest lõpuni inglise keeles. Nende arvamus minu kohta oli, et olen perfektne kandidaat sellele tööle ning kella see mees tunneb. Alati õigeaegselt kohal ja töö sai tehtud enne kui nad plaanisid mulle töö kätte anda.

Aga sellegipoolest olen ma rahul. Puhkust oli siin imelisel maal üksjagu ja tagasitulles näete meie rõõsasid päikesest pakatavaid nägusid. Muide kui kellelgi on soovi siis võime teilegi päikest koju kaasa tuua. 🙂Snapchat-1065895609
See aeg on läinud kui linnutiivul. Alles me istusime Tallinna lennujaamas elevil nägudega, et kuidas see kõik siin välja hakkab nägema. Tuleb välja et juba viie päeva pärast algabki koju sõit. Selle aja sisse mahtus palju naeru, veidike higi ja pisaraid, hunnikutes pastat ja meeletult pitsat .

Lennureis tuleb sama mis ta oli siiatulles. Lendamine vaid Lufthansa lennukitega ja vahemaandumine on Frankfurdis. Nüüd loodan et seekord teistest maha ei jää 🙂

Tänan ka oma tublisi reisikaaslasi Merilyn Järvsaar Arko Uukivi ja Mattias Ristmägi, et oli kellega oma rõõme ja muresid jagada ning keegi kes mulle raskel hetkel ka toeks olid ja innustasid edasi pingutama.
Kusjuures see ei ole veel viimane postitus. Täitsa viimane postitus tuleb Milanost kuid sellest juba rohkem Esmaspäeval 🙂
Seniks soovin teile meeldivat nädalavahetust!Screenshot_20181023-214420_Instagram.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s